Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

Comienza el mes de ramadán para un cuarto de la población mundial

Este domingo comienza el mes de ramadán, uno de los más sacrificados en los últimos años, en Marruecos así como en la mayoría de los países árabes después de posponer su arranque unas horas al no haber aparecido el creciente lunar en el cielo. En otros países, como en Turquía, esta ha sido la primera rotura del ayuno.

Benvingut Ramadà : رمضان مبروك

El Consell islàmic cultural de Catalunya  informa  i confirma a tot el col·lectiu musulmà que  el dia del diumenge 29 de juny d´enguany és el primer dia del mes sagrat el Ramadà.

El Rei: "A l'Espanya unida i diversa hi cabem tots"

En el seu primer discurs com a Rei, Felip VI s'ha compromès a “una Monarquia renovada per a un temps nou”, ha tingut records per als desocupats i les víctimes del terrorisme, i ha reafirmat la seva “fe en la unitat d'Espanya”, però sense “uniformitat”, ja que al país, ha dit, “hi cabem tots; hi caben tots els sentiments i sensibilitats, hi caben les diferents formes de sentir-se espanyol”. 

"El meu fill Felip encarna l'estabilitat"

M'acosto a tots vosaltres aquest matí a través d'aquest missatge per transmetre-us, amb singular emoció, una important decisió i les raons que em mouen a prendre-la. En la meva proclamació com a Rei, fa prop de quatre dècades, vaig assumir el ferm compromís de servir els interessos generals d'Espanya, amb l'afany que arribessin a ser els ciutadans els protagonistes del seu propi destí i la nostra nació una democràcia moderna, plenament integrada a Europa.[...] 

La Mezquita, el botín

Qué gran verdad que la historia la escriben los vencedores. Y qué ancestral. Y vigente, hasta el día que la contradigamos. Igual que antaño monumentos musulmanes se cimentaron sobre restos de civilizaciones previas, hoy templos del catolicismo hegemónico fagocitan en Andalucía joyas como la Mezquita en Córdoba o la Giralda en Sevilla.

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831