Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

El PP aconsegueix la seva majoria absoluta més àmplia i el PSOE es desploma

El Partit Popular ha guanyat les eleccions generals amb una majoria absoluta aclaparadora, segons els resultats oferts pel Ministeri de l'Interior amb el 99,52% dels vots comptabilitzats. Mariano Rajoycomptarà amb un suport parlamentari amplíssim per al seu futur Govern (que es formarà al voltant del 20 de desembre), amb 186 escons (10,77 milions de vots, el 44,6% del total) dels 350 que formen el Congrés dels Diputats.

La banca española aumenta la demanda de crédito al BCE

Madrid (Redacción/Agencias).- Los préstamos netos del BCE a la banca española en octubre ascendieron a 76.048 millones en octubre, la cifra más alta desde septiembre de 2010, según datos del Banco de España.  

Cinco bancos avalan por 900 millones al consorcio del AVE a La Meca

Arabia Saudí, SRO, han fijado la fecha del 24 de noviembre como límite para que el consorcio hispano-saudí, que la semana pasada fue elegido como ganador del proyecto de licitación del AVE de La Meca a Medina con 450 kilómetros de longitud, firme en Riad el contrato definitivo de adjudicación.

ETA tanca per demolició

Encara que gairebé mig segle d'atemptats i víctimes, de llàgrimes i enterraments, ho facin difícil de creure, avui és el primer dia de l'era post-ETA. L'encara jove democràcia espanyola ha vençut el monstre que l'assetjava i que li impedia empunyar sense complexos la bandera de la normalitat davant del món.

Griñán: Andalucía acoge el primer proyecto comercial de central termosolar en Europa

El presidente de la Junta de Andalucía, José Antonio Griñán, ha destacado este martes que la Comunidad andaluza se ha convertido en "un referente internacional" en la generación de energía limpia y sostenible, ya que "somos la primera región en Europa en la que se han desarrollado proyectos comerciales de centrales termosolares".

Anterior    6  7  8  9  10  11  12  13  14  15    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831