Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

El govern espanyol limita els sous dels directius de les entitats bancàries que han rebut suport públic

El sou de la cúpula de les entitats bancàries que hagin rebut ajudes públiques quedarà limitat a 600.000 euros, i en el cas de les entitats que hagin estat intervingudes per l'Estat, el salari dels seus dirigents no podrà superar els 300.000 euros. Així ho ha aprovat aquest divendres el govern, segons ha explicat el ministre d'Economia, Luis de Guindos, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

El 2011 tanca amb 775.400 persones a l'atur a Catalunya

775.400: aquestes són les persones que van acabar l'any 2011 sense feina a Catalunya. Així queda recollit a l'Enquesta de Població Activa (EPA) publicada aquest divendres, i que situa el nombre total de desocupats a Espanya en 5.273.600. És una xifra una mica inferior a l'avançada aquest dijous pel ministre d'Hisenda i Administracions Públiques.

4.000 arquitectos han emigrado por trabajo desde el inicio de la crisis

El desplome que ha sufrido el sector inmobiliario ha obligado a un 7,5% de los arquitectosespañoles a marcharse de España para ejercer su profesión. Según los datos de una encuesta entre los profesionales realizada por el Sindicato de Arquitectos, la imposibilidad de encontrar trabajo ha llevado a marcharse a cerca de 4.000 profesionales desde el inicio de la crisis.

El Govern obre avui la negociació amb els partits per als comptes del 2012

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, inicia aquest dimecres amb PSC, PP i ERC les negociacions del Govern amb els grups del Parlament per a una primera presa de contacte de cara a pactar els pressupostos del 2012. El president, Artur Mas, s'havia compromès a presentar els comptes abans de final d'any, però el portaveu del Govern, Francesc Homs, va matisar............ 

Rajoy prepara una nova reforma laboral i un pla de privatitzacions

Mariano Rajoy continua els contactes amb els dirigents de països d'arreu del món, empresaris, banquers i representats d'altres col·lectius per preparar un gran paquet anticrisi que eviti el rescat d'Espanya. El líder popular anunciarà què ha sortit d'aquestes trobades i què pensa fer per impulsar l'economia.

Anterior    5  6  7  8  9  10  11  12  13  14    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831