Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES CATALUNYA 

Felic festa: Aid Mobarak: Feliz fiesta : كلّ عام و أنتم إلى الله أقرب

El divendres 15 de juny de 2018 és l´Aïd Al-fitr (la festa del fi de Ramadà).              Ja s'ha acabat el Ramadà , s'acaba un dels mesos sagrats de l'Islam, un període en el que s'han variat els hàbits gastronòmics .Un temps de reflexió, de perdó , de misericòrdia i de bones obres i de pregària intensiva......

Feliç festa : عيد مبارك سعيد : كلّ عام و أنتم لله أقرب

Aquest mes és l´ultim mes del calendari lunar .És el mes de la festa major ( 10 du-hijjah de 1438 correspon al dia 01 de setembre de 2017). Aquest mes és un dels mesos sagrats de l'Islam, un període de pelegrinatge en els terres sagrades de l´Àrabia saudita .Una temporada de reflexió , de perdó , de misericòrdia , de bones obres i de pregària intensiva.Una imatge molt sincera en miniatura de l'últim dia , dia del judici final.

Els musulmans de Catalunya: "El dolor és comú, tots hem plorat"

Centenars de persones han acudit a la crida d'unes 150 entitats del col·lectiu musulmà de Catalunya i s'han manifestat al centre de Barcelona per rebutjar els atemptats terroristes i solidaritzar-se amb les víctimes. L'acte ha començat amb una concentració a la plaça de Catalunya: allà s'ha desplegat una pancarta ('La comunitat musulmana contra el terrorisme') i s'ha llegit un manifest conjunt en què els musulmans catalans han proclamat: "El dolor és comú, tots hem plorat. La incomprensió pel que ha passat és compartida. "Hem de treballar tots junts perquè no torni a passar mai més".

21 d´agost, 19 hores, Plaça Catalunya (Barcelona): Manifestació Musulmans contra el terrorisme

Ya son unas cincuenta las entidades musulmanas de Cataluña que se han adherido a la concentración en contra del terrorismo y en rechazo a los atentados de Barcelona y Cambrils que se ha convocado para este lunes. Será a las 7 de la tarde en la plaza de Cataluña de Barcelona, ​​con el lema “La comunidad musulmana contra el terrorismo“.

Manifest contra l´atac terrorista de Barcelona

La Federació Consell Islàmic de Catalunya i totes les seves comunitats condemnem amb la més gran determinació l'atac terrorista i bàrbar comés avui en contra dels ciutadans de Barcelona. Aquest acte violent i covard , aquestes macabres accions criminals i terroristes , són atacs a la democràcia, la llibertat , la convivència i tota l´humanitat.   

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831