Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
Articles de Joventut 

V TROBADA DELS JOVES MUSULMANS DE CATALUNYA

En el sistema de desenvolupament humà les persones són el nucli essencial i les responsables d’assumir papers tan fonamentals i enriquidors com ara la responsabilitat de governar, de poblar i de reformar la Terra. Com que actualment hi ha molt d’interès per aprendre i fer créixer el capital humà, la consciència d’aquest desenvolupament s’està fent cada vegada més conscient.

Manifest de la tercera trobada dels joves musulmans de Catalunya

En el dia del 27 de juny de 2010 , el Consell Islàmic Cultural de Catalunya organitza la segona trobada de joves musulmans de Catalunya en CCCB Aula1 en dues sessions una pel matí i una per la tarda durant les quals va haver una participació de diferents experts i membres de l'àmbit associatiu juvenil musulmà a Catalunya .

III Trobada dels joves musulmans de Catalunya

El Consell Islàmic Cultural de Catalunya i la Federació Islàmica de Catalunya organitzen la III Trobada dels joves musulmans de Catalunya el dia  27 de juny d´enguany en el CCCB ( Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ) Aula 1.

Manifest de la segona trobada dels joves musulmans de Catalunya

En el dia del 27 de setembre de 2009 , el Consell Islàmic Cultural de Catalunya organitza la segona trobada de joves musulmans de Catalunya en CCCB Aula1 en dues sessions una pel matí i una per la tarda durant les quals va haver una participació de diferents personalitats polítiques , experts i membres de l'àmbit associatiu juvenil musulmà a Catalunya .

II Trobada dels joves musulmans de Catalunya 27/09/2009

Avui s´ha celebrat la II Trobada dels joves musulmans de Catalunya organitzada pel Consell Islàmic Cultural de Catalunya. Durant tot el dia els participants en aquesta jornada han reflexionat sobre els diferents reptes que tenen els joves musulmans immigrants en el seu procés d´integració a la societat catalana. La trobada ha estat inaugurada per Oriol Amorós, Secretari per la immigració del Govern de la Generalitat. En la seva intervenció Amorós ha insistit en la necessitat d´accelerar el processos de concessió de la ciutadania espanyola als immigrants. Ja que, sense el reconeixement dels drets polític difícilment es pot aconseguir la consolidació del sentiment de pertinença.

 1  2    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831